Secretariaat DOCK 2020-09-02: Samenvatting eindrapport

By 2 september 2020 2020 No Comments

Beste samenwerkingspartners,

In juni stuurden we jullie de samenvatting van de enquête Haarlem Effect en DOCK Haarlem waaraan ruim honderd partners hebben mee gedaan. De uitkomsten van deze enquête gaven een extra boost om de intensievere samenwerking tussen DOCK Haarlem en Haarlem Effect verder vorm te geven. Ook de coronacrisis maakte dat we ook de afgelopen maanden al veel meer gezamenlijk hebben opgepakt.

Ons onderzoek resulteerde in het eindrapport Samen Sterker in de Sociale Basis. De samenvatting van dit rapport vind je in de bijlage bij deze e-mail. Hierin beschrijven we onze gezamenlijke visie op de sociale basis en hoe we de toekomstige samenwerking voor ons zien om het welzijnswerk in Haarlem en omgeving te versterken.
Het onderzoeksrapport is in het bezit van de gemeente Haarlem.
Daarnaast hebben we deze zomer hard gewerkt aan de eerste gezamenlijke subsidieaanvraag voor de sociale basis gemeente Haarlem 2021.

Om de fikse maatschappelijke opgaven binnen het sociaal domein de komende jaren het hoofd te bieden gaan we niet alleen onze krachten bundelen. Ook zoeken we nog meer de samenwerking met onze partners op de komende jaren.

Nogmaals dank voor de input en vast en zeker tot binnenkort.

Hartelijke groet,

Elke Louwers directeur a.i. DOCK Haarlem

&

Sofie Vriends, directeur-bestuurder Haarlem Effect

 

Samenvatting eindrapport onderzoek intensievere samenwerking DOCK Haarlem en Haarlem Effect

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem