Gem. Haarlem 2020-10-23: Nieuwsberichten

 • Raadscommissievergaderingen donderdag 29 oktober 2020

  Op donderdag 29 oktober vergaderen de raadscommissie Ontwikkeling en Samenleving. Beide commissies beginnen om 17.10 uur; commissie Ontwikkeling vergadert in de Zijlpoort en commissie Samenleving in de raadzaal.
  Lees meer ›
 • Geef uw mening over de begroting 2021 – 2025

  Op woensdag 28 oktober is er gelegenheid om uw mening te geven over de programmabegroting 2021-2025. In de programmabegroting staan de inkomsten en uitgaven voor het komende jaar (2021) en een meerjarenraming voor de vier daaropvolgende jaren (tot 2025).
  Lees meer ›
 • CoronaMelder downloaden

  Heeft u de CoronaMelder al gedownload? Via Coronamelder.nl of de verschillende appstores is CoronaMelder te downloaden. De app is een aanvulling op het reguliere bron- en contactonderzoek van de GGD en stelt mensen in staat de verspreiding van het virus tegen te gaan. Het gebruik van de app is geheel vrijwillig.
  Lees meer ›
 • “Het voelde alsof ik geld had, het was alleen niet van mij”

  Rowan (24) heeft een goede baan. Toch heeft hij schulden. Zijn coach van NewFuture, een project van gemeente Haarlem, helpt hem orde op zaken te stellen. Nu Rowan minder geldstress heeft, gaat het beter met hem.
  Lees meer ›
 • Denk en praat mee over Jan Gijzenkade West

  U kunt van maandag 19 oktober tot en met vrijdag 6 november wensen en suggesties meegeven voor de inrichting van de Jan Gijzenkade (gedeelte tussen de Rijksstraatweg en de Westelijke Randweg, N208). De riolering onder het westelijke gedeelte van de Jan Gijzenkade moet worden vervangen. Doordat de straat dan open gaat, wordt nagedacht over een leefbare en veilige nieuwe inrichting.
  Lees meer ›

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem