ProRail Publieksvoorlichting 2022-02-11: Renovatie pomphuis en plaatsing nieuwe pompinstallatie t.o.v. het fietstunneltje van Bloemendaal

By 11 februari 2022 2022 No Comments

Geachte bewoners van Wijk de Krim,

Vanaf 28 februari vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats en wordt het oude pomphuis leeggehaald.

De planning is nu dat er maar 1 nacht gewerkt wordt, namelijk de nacht van 2 op 3 maart. Dit is nodig zodat het pomphuis op een veilige manier gesloopt kan worden en het treinverkeer zo min mogelijk gehinderd wordt.

Vervolgens wordt er een nieuwe betonnen afdekplaat met luik geplaatst en wordt de oude pompkelder hersteld. Hier komt een nieuwe pompinstallatie in.

Deze werkzaamheden duren tot 25 maart.

Als alles volgens planning loopt zal er daarna begonnen worden met het opruimen en herstellen van de omgeving. De verwachting is dat op vrijdag 1 april het werk is afgerond.

De tijdelijke pomp en slangen zullen worden verwijderd.

Ik vertrouw erop dat ik u met bovenstaande informatie van dienst ben geweest. Als u nog vragen of opmerkingen hebt, dan hoor ik het graag.

Graag vraag ik uw aandacht voor het volgende. ProRail is constant bezig om haar publieke dienstverlening te verbeteren. In het kader hiervan ontvangt u volgende week van Forum Marketing Research per e-mail een klanttevredenheidsonderzoek dat bestaat uit een aantal vragen over hoe ik u van dienst ben geweest. Ik zou het zeer waarderen wanneer u de tijd (maximaal 3 minuten) neemt om uw tevredenheid over mijn dienstverlening in dit onderzoek aan te geven. Ik wil u hier alvast voor danken.

Met vriendelijke groet,

Carly de Vreugd | Medewerker Publieksvoorlichting | Communicatie en Externe Betrekkingen

0800 – 776 72 45 (gratis nummer) | www.prorail.nl/contact

Postbus 2038, 3500 GA UTRECHT

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem