Stichting Nabestaandenzorg 2018-01-26: Het Rondje van… ook in 2018

By 26 januari 2018 2018 No Comments

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende verandering in iemands bestaan. De confrontatie met het gemis, het zetten van de eerste stappen in een veranderd leven en de afwikkeling van de nalatenschap en daarbij komende administratie kunnen voor veel vragen zorgen.

Bij Stichting Nabestaandenzorg werken nazorgconsulenten en vrijwilligers. Zij geven advies en ondersteuning aan nabestaanden zowel kort na een overlijden, alsook wanneer het overlijden al langer geleden is.


 

Na een succesvol eerste jaar gaan we in 2018 gewoon door met het bieden van een ontmoetingsplek voor nabestaanden. Op woensdag 31 januari staat de koffie weer klaar!

Het Rondje van… is een ontmoetingsplek waar nabestaanden in een ontspannen sfeer tijdens een kopje koffie of thee gedachten, ervaringen en ideeën kunnen uitwisselen.

Het Rondje van.. wordt elke laatste woensdag van de maand georganiseerd in Theebar Cups and Leafs. Iedereen die na een overlijden behoefte heeft aan contact met anderen is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Locatie
Theebar ‘Cups and leafs’
Zijlstraat 54 (hoek Zijlstraat – Gedempte Oude Gracht)
2011 TP Haarlem

Voor vragen kunt u contact opnemen met Linda Frank 06 51 117 282 of kijk voor meer informatie op de website

Wist u dat u ook een Rondje koffie kan sponsoren. Met deze giften blijft Het Rondje van… voor iedereen bereikbaar. U kunt al een Rondje Sponsoren vanaf 10,- euro.

Klik hier voor een gift


 

Markt ‘Thuis in de Toekomst’ 2018
Vrijdag 16 maart in het winkelcentrum Schalkwijk
11:00 – 16:00 uur

Een complete markt over wonen, zorg en welzijn: voor comfortabel wonen en prettig leven, nu en in de toekomst!

Wil je deelnemen als standhouder of heb je vragen kijk dan op www.marktthuisindetoekomst.nl


 

Met trots stellen wij u voor aan

Iris, de Seniorenadviseur

“Na het plotseling overlijden van mijn man had ik geen overzicht meer van mijn financiën. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Met behulp van Iris heb ik inzicht en overzicht gekregen. Nu heb ik weer grip op mijn financiën” – Vera Peters

We worden ouder. We willen graag zo lang mogelijk een fijn, gezond en zelfstandig leven leiden. En willen dat graag zelf blijven organiseren, maar wie kan helpen als het even minder gaat?

Maak kennis met Iris de Seniorenadviseur. Een oude vertrouwde dienst in een moderne jas. Iris komt bij de mensen thuis en kan ondersteuning bieden als het gaat om aanpassingen of zorgvragen, maar ook wanneer iemand te maken krijgt met het verlies van een dierbare.

Iris kijkt mee en denkt mee op momenten dat de zelfstandigheid in het gedrang komt en tijdelijke ondersteuning gewenst is.

Iris, de Seniorenadviseur 
Iris is er voor ouderen in Haarlem en omstreken die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven. Iris staat als onafhankelijke seniorenadviseur klaar om vragen te beantwoorden of samen praktische oplossingen te regelen. Van het regelen van vervangende mantelzorg tot woningaanpassingen, van emotionele begeleiding bij overlijden tot hulp bij de administratie of de bemiddeling tussen hulpvrager en instanties. Iris biedt persoonlijke ondersteuning op maat! De kosten van de ondersteuning worden altijd vooraf met de aanvrager besproken.

Kennismaken met Iris, de Seniorenadviseur 
Iris komt zich graag binnenkort aan u voorstellen. Om informatie te geven, maar ook om van gedachten te wisselen waar Iris een aanvulling kan zijn op uw dienst of product. Wellicht kent u senioren, hun familie of betrokkenen die van onze dienstverlening gebruik willen maken. In de komende 2 maanden zal er contact met u worden gezocht en desgewenst een afspraak gepland.

Iris is een samenwerking van Zorgadviesplan, DOCK en Stichting Nabestaandenzorg.

Heeft u nu al een vraag, bel dan met Ramona van den Hoed  06 552 336 62 of Linda Frank 06 511 172 82

Naar de website van Iris

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem