Stichting Nabestaandenzorg 2020-09-08: Bloemen voor weduwen en weduwnaars

By 8 september 2020 2020 No Comments
September 2020 | Bekijk in uw browser

Bestel nu bloemen voor weduwen en weduwnaars

Ondanks dat er weer meer mogelijk is is er door het corona virus veel veranderd. Juist op de momenten waarin nabijheid zo gewenst is is afstand zo noodzakelijk. De beperkingen hebben grote impact op het rouwproces!

Eenzaamheid is onder nabestaanden een groot thema. Met name de mensen die te maken hebben met het verlies van hun partner of levensgezel hebben een verhoogd risico op matige tot ernstige eenzaamheid. De corona maatregelen zullen deze gevoelens alleen maar versterken. Wij maken ons zorgen om deze ontwikkelingen en willen er graag voor deze mensen zijn.

Een paar weken na de uitvaart zijn de bloemen uitgebloeid, is de eerste hectiek achter de rug en blijft de weduwe of weduwnaar letterlijk met een leeg huis achter. Hoe fijn is het om op dat moment een steuntje in de rug te krijgen in de vorm van een boeket?

Uitvaartverzorgers, zorgprofessionals en naasten kunnen een gratis boeket aanvragen via onderstaande link of op de website.Na het invullen van het aanvraagformulier gaan wij aan de slag. Wij zorgen dat er binnen een week een boeket wordt bezorgd bij de weduwe of weduwnaar. Bij het boeket zit een handreiking waar mensen terecht kunnen met eventuele vragen. Na ongeveer een week belt een van onze ervaringsdeskundige vrijwilligers om te vragen hoe het op dat moment gaat en of hij/zij nog iets kan betekenen.

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@stichting-nabestaandenzorg.nl of via 023 84 48 201.

Bloemen voor weduwen en weduwnaars zijn mogelijk gemaakt door de Bavo stichtingRcoakgemeente Haarlem
Stichting Nabestaandenzorg is partner van Coalitie Haarlem ontmoet

In verband met de privacywetgeving is het wel van belang dat de weduwe of weduwnaar van de aanvraag op de hoogte is en daar akkoord voor geeft.

Vraag hier het gratis boeket aan
Stichting Nabestaandenzorg
www.stichting-nabestaandenzorg.nl
info@Stichting-nabestaandenzorg.nl
023 – 84 48 201

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem