Stichting Nabestaandenzorg 2020-11-23: Bloemen voor weduwen en weduwnaars – November 2020

By 23 november 2020 2020 No Comments

November 2020 | Bekijk in uw browser

Bloemen voor weduwen en weduwnaars
als steuntje in de rug

Je partner verliezen is onbeschrijflijk zwaar. Je raakt je maatje kwijt, misschien wel de belangrijkste persoon in je leven. Je bent wellicht tientallen jaren samen geweest, je had het idee samen oud te worden. Je partner verliezen in een tijd waarin we noodzakelijk afstand van elkaar moeten houden, maakt de impact alleen maar groter. De vanzelfsprekendheid van een schouder om op te huilen, samen een bakkie koffie drinken of dat kopje soep ontvangen is er niet meer.

Voor deze mensen willen wij er zijn en hen een hart onder de riem steken met een boeket bloemen. Een kleine attentie in een tijd waarin nabijheid zo gewenst is.

Ken jij iemand die na het verlies van zijn of haar partner een steuntje in de rug kan gebruiken? Bestel dan hier het gratis boeket.

Wij zorgen dat er binnen een week een boeket wordt bezorgd bij de weduwe of weduwnaar. Bij het boeket zit een handreiking waar mensen terecht kunnen met eventuele vragen. Na ongeveer een week belt een van onze ervaringsdeskundige vrijwilligers om een luisterend oor te bieden en wellicht kan zij iets betekenen.

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@stichting-nabestaandenzorg.nl of via 023 84 48 201 of kijk voor meer informatie op de website.

Bloemen voor Weduwen en Weduwnaars’ is mogelijk gemaakt door de Bavo stichtingRcoakgemeente Haarlem
Stichting Nabestaandenzorg is partner van Coalitie Haarlem ontmoet

In verband met de privacywetgeving is het wel van belang dat de weduwe of weduwnaar van de aanvraag op de hoogte is en daar akkoord voor geeft.

In verband met de privacywetgeving is het wel van belang dat de weduwe of weduwnaar van de aanvraag op de hoogte is en daar akkoord voor geeft.

Vraag hier het gratis boeket aan

Stichting Nabestaandenzorg
www.stichting-nabestaandenzorg.nl
info@Stichting-nabestaandenzorg.nl
023 – 84 48 201

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem