Haarlem 12 novemer 2020

Beste mensen,

Er is goed nieuws in de Orionzone. Het gebouw van het Novacollege is in (leegstands-) beheer genomen door Wagenhof Makelaars.

Geef dit Facebook bericht door het door aan zzp-ers / thuiswerkers/ kunstenaars die een  kantoor/atelierruimte zoeken

Er zijn units te huur voor ZZP-ers vanaf € 350,– . Het is overigens niet toegestaan om er te wonen en of te slapen.

Omschrijving

De ruimtes:
Er zijn ca.45 ruimtes beschikbaar ( vanaf € 350 per maand)  . Deze zijn ideaal voor creatieve personen, start-ups en zzp-ers die op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing. De locatie is toegankelijk van 06:00 uur s’ ochtends tot 23:00 uur s’ avonds. In de tussenliggende uren is er geen toegang mogelijk

Het Pand:
Het oude schoolgebouw van het Nova College aan de Planetenlaan bestaat uit ca. 50 klaslokalen, een aantal gymzalen en een kantorengedeelte. Het schoolgebouw dateert uit het jaar 1954 en heeft hierdoor echt het karakteristieke gevoel van een school.
Totale gebruiksoppervlakte is 7700 m2.

Locatie:
Het gebouw is gelegen in Haarlem-Noord, in de zeer gewilde Planetenbuurt aan de Planetenlaan. Op loopafstand zijn diverse winkels gevestigd waaronder een ‘Dekamarkt’ en ‘De Haarlemse Bakker’.

Bereikbaarheid:
De locatie is goed bereikbaar per auto via de A9/ A200 (afslag Rottepolderplein, via de Waarderpolder en de nieuwe Schoteroogbrug. Vanuit Beverwijk/Santpoort/Velserbroek via de A 208 en Jan Gijzenkade. Per openbaar vervoer bereikbaar met bus 3 en 73 (Haarlem C/IJmuiden)

Parkeren:
Gratis parkeren in de buurt en aan de openbare weg.

https://www.wagenhof.nl/aanbod/bedrijfsaanbod/haarlem/huur/bedrijf-457452-Planetenlaan-5/

bron:  https://www.facebook.com/groups/haarlemorionzone

 

Met vriendelijke groet,

Ernst Blok

ook op de betere sociale netwerken bij u in de buurt

http://www.zeekraai.nl