Stichting Stadsgarage 2020-07-23: Speciaal aanbod – Corona Coachingstraject Sociaal Ondernemers

By 23 juli 2020 2020 No Comments

Speciaal aanbod van Stichting Stadsgarage & Ondernemersklankbord: Gratis coachingstraject voor sociaal ondernemers

Aanbod voor sociaal ondernemers: laat je door crisis coachen

Net een nieuw plan opgezet, duikt het Corona virus op. Omzet net in de lift, moet de zaak op slot. En dan nu de anderhalve meter markt. Hoe verder? Er zijn talloos veel voorbeelden te geven hoe de Corona crisis de activiteiten van sociaal- en impact ondernemers doorkruist.

Samen met het Ondernemersklankbord (OKB), heeft de Stadsgarage het initiatief genomen om sociaal ondernemers een coachingstraject aan te bieden om daar het hoofd aan te bieden.

Wat betekent dit voor de balans tussen impact en inkomen? Moet ik verder op de ingeslagen weg of biedt dit stiekem de kans om plannen uit te broeden die ik al langer had? Is het glas met andere woorden half vol of half leeg? Een gesprek met een in sociaal ondernemerschap onderlegde coach kan net het zetje in de juiste richting geven. Dat is eerder gebleken in het Europese Spark programma. Uit de programma-evaluatie kwam het coachingstraject als één van de meest gewaardeerde onderdelen naar voren. De samenwerking die de Stadsgarage daarin is aangegaan met het OKB zetten we nu voort met het speciale aanbod voor sociaal ondernemers in de regio. Geïnteresseerd? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van de adviseurs van OKB.

Meld je hier aan

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor je inzetten. In de 40 jaar van ons bestaan hebben wij al meer dan 100.000 ondernemers effectief geholpen met bedrijfsadvies. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen met èlke ondernemingsvraag bij ons terecht en worden door een OKB-adviseur persoonlijk begeleid in een klankbordtraject. Neem een kijkje op de website.

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? Klik hier.

 

Reacties zijn welkom op info@stichtingstadsgarage.nl

Stichting Stadsgarage
Een initiatief van het Seinwezen
Kinderhuissingel 1H
2013 AS Haarlem

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem