GGD Kennemerland 2021-04-09: Extra informatie bewoners De Krim t.a.v. periode 14 – 17 april

By 9 april 2021 2021 No Comments
Beste bewoners van De Krim,
 
Op 12 maart heeft de GGD de test- en vaccinatielocatie bij het Sporthal Kennemer Sportcenter geopend. De vaccinatielocatie is gevestigd in één van de sporthallen en geopend van 09.00 tot 16.30, met uitzondering van dinsdag en donderdag. Dan is hij geopend van 12.30 tot 20.00. De testlocatie is geplaatst op het parkeerterrein bij het Kennemer Sportcenter en is zeven dagen per week van 09.00 tot 16.30 geopend. Momenteel bezoeken circa 1.000 mensen per dag beide locaties.
 
Van 14 tot en met 17 april zal Huisartsen Zuid Kennemerland eo (HZK) daarnaast een vaccinatiecampagne uitvoeren in de ijsbaan. Dit betekent dat er vier dagen lang tot zo’n 1.900 bezoekers per dag extra het terrein zullen bezoeken.
 
De GGD en HKZ zetten tijdens deze vier dagen extra verkeersregelaars in. Daarnaast zal het grasveld ten noorden van het Kennemer Sporcenter ook in gebruik worden genomen om voertuigen te parkeren. Met deze extra maatregelen zijn wij in staat om de tijdelijk grotere bezoekersaantallen op een juiste manier te verwerken.
 
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het verkeer op het terrein van het Kennemer Sporcenter, dan kun u altijd een e-mail sturen aan loco.haarlem@vrk.nl

 

Met vriendelijke groet,
Jos Wagner, Locatie coördinator Haarlem
Test- en vaccinatiestraat Haarlem

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem