Persbericht 2021-10-29: Waanzinnige woensdagen

Waanzinnige woensdagen

 Kinderen van 6 tot 12 jaar uit Haarlem Noord, Haarlem Oost en Schalkwijk kunnen met ingang van woensdag 3 november in hun eigen buurt kennismaken met cultuur. In samenwerking met Haarlem Effect, Speeltuin Delftwijk, Speeltuin Kindervreugd, de Ontmoetingskerk én cultuurpartners organiseert Hart creatieve workshops op het gebied van dans, theater, striptekenen, boetseren, media en muziek. Deelnemen kan voor € 1 per kind per workshop.

Iedereen heeft talent. Met de workshops wil Hart samen met cultuurpartners en zorg- en welzijnsorganisaties in de wijk culturele en creatieve ontwikkeling ook buiten school mede mogelijk maken. Kinderen zijn van nature creatief en kunnen tijdens de Waanzinnige woensdagen ontdekken wat ze leuk vinden. En misschien smaakt het naar meer!

De workshops worden gegeven door Dayna Dance Academy, Theater met Puckie, Linda van Bruggen, Artwise, NurLimonade en De Wereldmuziekschool. In totaal zijn er van november tot en met februari 12 Waanzinnige woensdagen met iedere woensdag twee workshops: één voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 en één voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. Per groep kunnen 15 kinderen deelnemen. Aanmelden is verplicht.

Kijk voor het volledige programma en informatie over aanmelden op:

www.hart-haarlem.nl/waanzinnige-woensdagen

   

Hart-haarlem

Kleine Houtweg 18 | 2012 CH Haarlem

Wij hebben Hart voor Duurzaamheid, houd correspondentie digitaal

Bijlage: 20211029 Waanzinnige woensdagen

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem