Gem. Haarlem (Griffiebureau) 2019-07-29: Meet & Share 24 september jl.

By 27 september 2019 Berichten No Comments

Geachte aanwezige van de Meet & Share,

Wij kijken terug op een mooie bijeenkomst afgelopen dinsdag. Het was een inspirerende avond met ruim 100 gasten, waar u er één van was.

Het improvisatietheater van theatergroep Maranza toonde ons op een ludieke manier de huidige samenwerking tussen bestuur, inwoners en gemeente. Door inbreng van u ontstonden hilarische en tenenkrommende situaties, die voor de meesten herkenbaar waren.

In het gesprek dat daarna volgde ontstond een goede uitwisseling van ideeën tussen initiatiefnemers, raadsleden/bestuurders en ambtenaren, waardoor meer begrip ontstond voor elkaar.
Kortom, een bijzondere ontmoeting tussen alle partijen. Wij willen u hartelijk danken voor uw bijdrage en inzet voor onze mooie stad.

Tot slot vindt u in de bijlage het rapport ‘Schurende waarden’ van Marije van den Berg. Dit rapport is gebruikt als basis voor het improvisatietheater. Daarnaast vindt u een bijlage waarin diverse verwijzingen staan naar plekken waar u informatie kunt halen over het verder brengen van een initiatief.

Wij hopen u snel weer ergens te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Het college van B en W en de gemeenteraad

 

Bijlage(n): 3

Schurende Waarden – Haarlemse complexe ruimtelijke initiatieven en hoe de gemeente daarmee omgaat – Rapport van het onderzoek

Sfeerbeelden Meet & Share dinsdag 24 september 2019

SAMENWERKEN IN HAARLEM INFORMATIE VOOR INITIATIEFNEMERS EN WIJKRADEN

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem