2009-23 Reactie van Mendelcollege op bericht Gem. Haarlem t.a.v. fietspadafsluiting Pim Mulierlaan

By 23 december 2009 2009 No Comments

>>> “Nijdeken, H.A.” <hanijdeken@mendelcollege.nl> 12/23/2009 4:37 >>>
Geachte heer Copic,

Dank voor uw mail, waarin u aangeeft dat het fietspad bij het Pim Mulier sportpark afgesloten zal worden in januari. Erg fijn dat we tevoren op de hoogte gesteld zijn van deze werkzaamheden.
Probleem is dat we op 4 januari weer van start gaan na de kerstvakantie. Ik kan de leerlingen en hun ouders dus moeilijk tevoren goed informeren. Ook hebben wij in deze periode de voorlichtingsavond voor leerlingen die het komende schooljaar onze school willen bezoeken (dat is op 11 januari).

Zou u mij wat gedetailleerder kunnen aangeven waar de afsluiting begint en eindigt, waar de ‘oversteekpunten’ zijn en hoe men moet fietsen? Dan kan ik het als bericht op de site van de school plaatsen, zodat er in iedere geval een mogelijkheid is voor mensen om te zien hoe te fietsen. Het zou perfect zijn als u kunt aangeven hoe gefietst moet worden als men langs de Delft fietst vanuit Velserbroek (in ieder geval vanuit het noorden), vanuit het zuiden (dus vanaf de kant van de schaatsbaan) en vanuit de Orionweg (de oversteek over de Delft).

Hartelijke groet,

H. Nijdeken,
rector Mendelcollege.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem