Pletterij Debat & Cultuur 2020-09-15: Debat in de Haarlemse Pletterij, a.s. woensdag 16 september, 20.00 uur.

By 15 september 2020 2020 No Comments

UITNODIGING

Leden van de wijkraad,

Graag maak ik u attent op een debat in de Haarlemse Pletterij, a.s. woensdag 16 september, 20.00 uur. Wij nodigen u uit om het debat bij te wonen.

Haarlem heeft veel pleinen en pleintjes. Soms staat er een klimrekje of een wipkip, verder gebeurt er niet veel. Tijdens de Corona lockdown, ontdekten de Haarlemmers hun eigen buurt. De pleintjes werden ontmoetingsplaatsen en plekken om te pauzeren tijdens het thuiswerken.

Nu iedereen zo snel mogelijk de lockdown-tijd wil vergeten, kijken we of we iets van de rust en kleinschaligheid kunnen behouden.

De Haarlemse Ruimteridders lieten onlangs in Haarlem noord al zien hoe je met weinig kosten een pleintje veel aantrekkelijker kunt maken.

Debatcentrum de Pletterij bespreekt op 16 september hoe we de Haarlemse pleinen een echte buurtfunctie kunnen (terug)geven. Met de Ruimteridders nemen we een kijkje op een aantal Haarlemse pleintjes.

De ontspannen buurt is het eerste debat in de serie van vier debatten over de ontspannen stad.

Bij het debat spreken we met een stedenbouwkundige, een vertegenwoordiger van de wijkraad Scheepmakersbuurt en een lid van de gemeenteraad.

Als u het debat wilt bezoeken, wilt u zich dan aanmelden op de website van de pletterij? Zie onderstaande link. Door de Corinamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt.

https://www.pletterij.nl/event/16-sep-20-debat-de-ontspannen-buurt-terug-naar-de-pleintjes-voor-ontmoeting-en-spel/

Met vriendelijke groet,

Ludo Korteman <l.k@chello.nl>

Redactie Pletterij

Lange Herenvest 122

2011 BX Haarlem

023 5423540

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem