iZoof Car Sharing 2020-12-12: e-deelauto’s Krim

By 12 december 2020 2020 No Comments

Reactiebericht van: Anna Richt iZoof <annaricht@izoof.com>

Onderwerp: e-deelauto’s Krim

Beste Ronald,

Ik las jouw mail over mogelijke interesse op de Krim voor e-deelauto’s. In januari start ik een groep met mensen die de potentie van ‘e-autodelen voor en door bewoners’ in hun wijk willen onderzoeken. Het is een co-creatie waarin we met elkaar gaan doen, om uit te vinden of en hoe iZoof ook in deze buurten kans van slagen heeft.

Als je hiervoor interesse hebt, hoor ik het graag!

Mag ik je daarnaast toevoegen aan de mailinglijst van de bewonersvereniging Ons Buurtschap? Vanuit de vereniging vindt communicatie plaats over stand en toekomst van dit (bewoners)initiatief. Ons Buurtschap is de samenwerkingspartner van Spaarnelanden in het pilotproject iZoof Car Sharing.

https://haarlem.onsbuurtschap.nl

Hartelijke groet,

Anna Richt Hannema

Tel 06 28755761

annaricht@izoof.com

iZoof Car Sharing

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem