Coalitie Haarlem Ontmoet 2021-01-13: Nieuwsbrief

By 13 januari 2021 2021 No Comments

Beste

Zoals je ongetwijfeld weet is de netwerkconferentie verplaatst naar donderdagmiddag 28 januari.

Hieronder vind je het programma.

Aanmelden kan via coalitie@haarlemontmoet.nl.

Groet, Frances Nuijen
Projectleider van de Coalitie Haarlem Ontmoet


PROGRAMMA NETWERKCONFERENTIE 28 JANUARI

13.50-14.00 uur Aanmelding deelnemers via Zoom

14.00-14.20 uur Welkom en terugkijken op ontwikkelingen en cijfers van GGD Kennemerland met projectleider Frances Nuijen.

Luister en kijk naar de cijfers

Én een ontmoeting met Demi van der Kuijp van Zorginstelling Aafje over digitale dagbesteding (luister naar  podcast van NRC vandaag en artikel uit de krant). Ook aandacht voor het initiatief Woordvriend van Stichting Meerwaarde. Lees er hier meer over.

14.20-14.35 uur Gesprek met Linda Frank en Patty-Lou Middel-Leenheer over werkgroep Eenzaamheid na levensmomenten en 1zaamste podcast. Luisteren kan hier. 

14.35-15.20 uur Doorpraten in groepen over kracht van verhalen en eigen voornemens 2021 en terugkoppeling hiervan aan hele groep.

15.20-15.40 uur Gesprek met Willem-Jan de Gast over vrijwilligers, met Chris Rabbers van VWC. Willem-Jan is co-auteur van het Basisboek Vrijwilligersmanagement en geeft veel lezingen / workshops over dit onderwerp. Voor een inleiding op het onderwerp, zie het filmpje van hoogleraar Lucas Meijs over: Hoe ben je voorbereid op grote onverwachte gebeurtenissen? Onze vragen voor Willem-Jan: Hoe houd je vrijwilligers betrokken? Hoe gaan we om met de vrijwillige energie die vrijkomt? Wat voor kansen biedt de crisis om vrijwilligerswerk te vernieuwen? Wat doe je als je vrijwilligers steeds meer op je doelgroep gaan lijken?

 Luister hier naar de inleiding van Lucas Meijs

15.40-16.20 uur Doorpraten in groepen over vrijwilligers: uitwisselen van ervaringen, ideeën voor binden en betrekken, kennisverrijking.

16.20-16.40 uur Terugkoppeling van de groepen.

16.40-16.50 uur Afsluiting met overzicht van contactgegevens voor meer informatie over vrijwilligersmanagement,  digitale dagbesteding, 1Zaamste Podcast, Troostbox levensmomenten en Woordvriend.

We vragen jullie om de 1zaamste podcast vóór de conferentie op 28 januari te beluisteren, we gaan deze niet in het programma laten horen.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar coalitie@haarlemontmoet.nl. met vermelding van naam, organisatie en telefoonnummer. Nog nooit gewerkt met Zoom vermeld dit dan bij uje inschrijving en je ontvangt een handleiding.

 

Facebook      Website

 

 Copyright © 2018 Coalitie Haarlem Ontmoet, Alle rechten voorbehouden.
Ons mailadres is:
coalitie@haarlemontmoet.nl
Ons telefoonnummer is: 06-38828287

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem