Haarlem Noord 2021-12-29: Cultuur in de wijk – Save the date | Netwerkbijeenkomst | donderdag 3 februari

By 29 december 2021 2021 No Comments

Beste partner in Haarlem Noord,

Graag willen we samen met jou verder nadenken over de vraag: ‘Hoe kunnen we kunst en cultuur inzetten om meer verbinding tussen verschillende bewoners in Haarlem Noord te realiseren?’. Verschillende partners uit zorg en welzijn, de culturele sector en andere belanghebbenden in Haarlem Noord ontvangen deze e-mail. Het liefst zouden we bij elkaar willen komen tijdens een fysieke bijeenkomst. Gezien de huidige omstandigheden ontmoeten we elkaar tijdens een online bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst zullen we elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen en samen plannen maken.

Save the date: donderdag 3 februari 2022

Binnenkort ontvangen jullie een aanmeldlink en het programma voor de bijeenkomst. Noteren jullie donderdag 3 februari tussen 15.00 en 16.30 uur alvast in jullie agenda?

Ideeën voor het programma?

Tijdens de bijeenkomst gaan we in kleinere groepen uit elkaar. Heb je een vraag of onderwerp over waarvoor je de hulp van het netwerk kunt gebruiken? Mail dan voor 18 januari naar a.denhaan@hart-haarlem.nl. Als jouw vraag wordt geselecteerd dan nemen we contact op over de voorbereidingen en het voorzitten van de sessie tijdens de bijeenkomst.

Stuur deze mail gerust door naar andere personen in Haarlem Noord die zich ook bezig houden met kunst, cultuur, zorg en welzijn in Haarlem Noord.

Hopelijk tot ziens op donderdag 3 februari!

Hartelijke groet,

Arno van der Vuurst de Vries (Verhalenhuis Haarlem) &  Arianne den Haan (Hart)

Namens de projectgroep Cultuur in de wijk in Haarlem Noord

Hart-haarlem.nl

Kleine Houtweg 18 | 2012 CH Haarlem

Wij hebben Hart voor Duurzaamheid,

houd correspondentie digitaal

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem