De Pletterij 2017-06-20: Uitnodiging debat parkeerreferendum dinsdag 4 juli 20.00 uur Pletterij

By 20 juni 2017 2017 No Comments

Uitnodiging debat parkeerreferendum dinsdag 4 juli 20.00 uur Pletterij

 

Bericht inhoud: Dinsdag 4 juli debat over parkeerreferendum

 

Hoe doet men het elders in Nederland met digitaal parkeren

Wat is de mening van de wijkraden

 

Dinsdag 4 juli houdt de Pletterij een debat over het komende parkeerreferendum. Tijdens dit debat willen we met name het standpunt van de verschillende wijkraden horen. Hier nodigen wij jullie graag voor uit.

 

Woensdag 19 juli wordt in Haarlem voor het eerste een referendum gehouden over een lokaal beleidsvoorstel: het nieuwe parkeerbeleid.

 

Belangrijkste struikelblok lijkt de afschaffing te zijn van de bezoekersschijf. In plaats daarvan wordt digitaal parkeren ingevoerd. De Pletterij is benieuwd hoe dit werk in andere steden in Nederland. Immers, je kunt mooi praten vanaf de tekentafel en over de theorie maar de praktijk heeft het laatstw woord. Een medewerker van de gemeente Alkmaar komt vertellen hoe de gedeeltelijke invoering van het digitaal parkeren daar heeft uitgepakt.

 

Ook zijn we benieuwd naar de mening en de adviezen van de Haarlemse wijkraden. En niet alleen de direct betrokkenen (centrum en daar aan grenzend) maar ook in de rest van de stad. We nodigen hen allen uit en vragen hun mening. Aan het eind van de avond kleuren we de kaart van Haarlem in met de adviezen van de wijkraden. Na het referendum kunnen kijken of de kiezers dezelfde mening waren toegedaan.

 

Wijkraadsleden, geinteresseeren, raadsleden, allemaal zijn jullie welkom op deze avond. Kun je niet fysiek aanwezig zijn dan kun je het debat ook digitaal volgen via de livestream. Deze is te vinden via de website van de Pletterij.

 

Dinsdag 4 juli, 20.00 uur Pletterij, Lange Herenvest 122, Haarlem.

 

Vriendelijke groeten,

 

Arno Duivestein,

 

arno@pletterij.nl,

 

06-12032539.

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem