GGD Haarlem 2021-11-25: GGD informatie t.a.v. activiteiten KSC

By 25 november 2021 2021 No Comments
Beste bewoners van De Krim,
De huidige GGD teststraat bij het Kennemer Sportcenter (KSC) biedt de mogelijkheid dat cliënten met de auto door de straat rijden en getest worden. Bij lage temperaturen en winterse omstandigheden is deze manier van testen zeer moeilijk uit te voeren. Wij zijn daarom genoodzaakt om de testopstelling te veranderen zodat we ook de komende wintermaanden kunnen blijven testen op Covid-19.
Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat er inmiddels een paviljoen is geplaatst op het grasparkeerveld ten noorden van het KSC. Dit paviljoen zal vanaf 2 december worden ingezet als GGD teststraat. De cliënten parkeren op het verharde parkeerterrein ten noorden van het KSC parkeren en lopen vervolgens door het testpaviljoen. Het testpaviljoen zal dagelijks van 08:30 tot 16:30 geopend zijn.
Vanaf vrijdag 26 november zal er tijdelijk een aggregaat worden geplaatst om het nieuw testpaviljoen tijdelijk tijdens kantooruren te voorzien van stroom. Begin volgende week wordt een vaste stroomaansluiting gerealiseerd en wordt het aggregaat weer weggehaald.
Momenteel wordt bekeken of de locatie ook gebruikt kan worden om te vaccineren. Wanneer dit doorgang vindt, informeren wij u uiteraard nogmaals.
Mocht u naar aanleiding van de veranderingen in de aanwezigheid van de GGD vragen of verzoeken hebben, dan kunt u ons bereiken via: loco.haarlem@vrk.nl
———————————————————-
Met vriendelijke groet,
Jos Wagner, Locatiecoördinator Test- en vaccinatiestraten Haarlem

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem