GGD Kennemerland 2022-02-10: Verhuizing GGD vaccinatielocatie in een deel van het Kennemer Sportcenter in Haarlem

By 10 februari 2022 2022 No Comments
L.S.,
Graag informeren wij u over het volgende. De afgelopen weken heeft GGD Kennemerland  coronavaccinaties gegeven in een deel van het Kennemer Sportcenter in Haarlem.
Eind februari verlaten wij het Kennemer Sportcenter en kan het weer volledig gebruikt worden voor sportactiviteiten. In overleg met de gemeente Haarlem hebben wij besloten een nieuwe vaccinatielocatie in te richten op het grasveld ten noorden van de sporthal.
Wat merkt u hiervan?  
Op 11 februari aanstaande wordt gestart met de bouw van een vaccinatiepaviljoen op het grasveld. Het vaccinatiepaviljoen zal het grootste deel van het grasveld in beslag nemen. Het basketbalveld en de looproute van de Jan Pietserzoon Coenlaan naar de A.W.F. van Idenburglaan blijven toegankelijk.
Openingstijden vaccinatielocatie en periode
De vaccinatielocatie is vanaf woensdag 23 februari 2022 zeven dagen per week geopend. Van vrijdag t/m woensdag van 09:00 uur tot 16:30 uur en op donderdagen van 12:30 uur tot 20:00 uur. Naar verwachting blijft de vaccinatielocatie in gebruik tot eind juni 2022.
Heeft u vragen? 
Als u vragen heeft over de vaccinatielocatie, kunt u direct contact opnemen met de locatie-coördinator via loco.haarlem@vrk.nl of het klantcontactcentrum van GGD Kennemerland via telefoonnummer 023 7891631. Ook staat er veel informatie op onze website: www.ggdkennemerland.nl
Met vriendelijke groet,
GGD Kennemerland

—————————–

 

Mocht je nog vragen hebben dan hoor of lees ik het graag natuurlijk.

 

Met vriendelijke groet,

Jos Wagner, Locatiecoördinator
Test- en vaccinatiestraten Haarlem

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem