Herman Opmeer (Omgevingsmanager herinrichting Lodewijk van Deyssellaan en Pim Mulierlaan) 2023-12-12: Voorlopig ontwerp vrijgegeven voor inspraak, inspraakperiode gestart

By 12 december 2023 2023 No Comments

Beste belanghebbende,

Via deze e-mail wil ik u graag op de hoogte brengen van de vrijgave voor inspraak van het voorlopig ontwerp (VO) doorfietsroute Lodewijk van Deyssellaan. Als belanghebbenden bent u eerder betrokken geweest bij het tot stand komen van dit VO.
Op 21 november heeft het college van B&W besloten het voorlopige ontwerp doorfietsroute Lodewijk van Deyssellaan en de herinrichting Pim Mulierlaan vrij te geven voor inspraak. Dit besluit is voorgelegd aan de commissie beheer van de gemeenteraad op 7 december waarna de inspraakperiode op 11 december van start is gegaan. Via de projectpagina  op de website van de gemeente kan men een zienswijze indienen.  De inspraakperiode eindigt op 4 februari 2024. Woensdag 10 januari is er een inloopbijeenkomst van 17.00 tot 20.00 uur in de kantine van Honk- en Softbalvereniging Kinheim, Pim Mulierlaan 1. Voor meer informatie verwijs ik naar de bewonersbrief als bijlage bij deze e-mail.
Met vriendelijke groet,
Herman Opmeer
Omgevingsmanager herinrichting Lodewijk van Deyssellaan en Pim Mulierlaan
Bijlage: Éen (1)

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem