Jippe Martens (Stadmakers Haarlem) 2023-06-19: Laatste dag lunch! /Praktische zaken Stadmakerscongres 2023

By 19 juni 2023 2023 No Comments

Beste stadmaker,

Over een paar dagen is het zover… Het Stadmakerscongres 2023 gaat dan van start!
Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je bezoek, sturen we hierbij wat praktische informatie.

Locaties
Het Stadmakerscongres 2023 vindt plaats op vier verschillende locaties:

Sociëteit Vereeniging
Zijlweg 1
2013 DA Haarlem
(Let op! De zalen begeven zich op de 1 e etage en zijn bereikbaar met trap. Er is geen lift aanwezig, wel een traplift en de vrijwilligers zijn bereid om je naar boven te helpen)

Oud-katholieke parochie HH. Anna en Maria (Annakerk)
Kinderhuissingel 76
2013 AV Haarlem

Museum van de Geest (Dolhuys)
Schotersingel 2
2021 GE Haarlem
(Let op! De zalen in het Ketelhuis begeven zich op etage -1 en etage +1. De ruimtes zijn bereikbaar met trap. Er is geen lift aanwezig)

Noord-Hollands Archief
Jansstraat 40
2011 RX Haarlem

Opening en sluiting
Sociëteit Vereeniging is de uitvalbasis van het Stadmakerscongres. Hier openen we gezamenlijk om 09:30 uur het plenaire programma met dagvoorzitter Ruud Meijer. Vervolgens kan iedereen sessies op verschillende locaties bijwonen uit vier rondes. Om 16:45 uur is iedereen weer uitgenodigd bij Sociëteit Vereeniging om het programma met elkaar af te sluiten. De borrel start vanaf 17:15 uur.

Parkeren/ OV
Al deze locaties liggen op loopafstand van elkaar vandaan. Er is na iedere sessie een wissel van 20 minuten. Hierdoor is er voldoende tijd om onderweg te gaan naar de volgende locatie. We raden aan om lopend of met de fiets naar de locaties te komen. De fietsen kunnen rondom de locatie op de aangegeven plekken worden gestald.

Bij de locaties zijn beperkte parkeerplaatsen. De dichtstbijzijnde parkeergarage bij Sociëteit Vereeniging is de Raaks Parkeergarage: https://www.parkeren-haarlem.nl/parkeergarage-raaks
Het is ook mogelijk om met het Openbaar Vervoer naar Haarlem te komen. Alle locaties liggen op loopafstand van het Centraal Station in Haarlem.

Tickets
Met een toegangskaart krijg je toegang tot alle locaties en sessies van het Stadmakerscongres. Deze tickets zijn aan te schaffen via deze link: https://shop.eventix.io/
Laat bij de entree je (digitale) ticket zien. Je krijgt dan vervolgens een entreebandje. Bij het tonen van je ticket bij de entree, krijg je een entreebandje. Met dit entreebandje kun je zorgeloos alle sessies op diverse locaties bijwonen.

Drinken
We raden het aan om een herbruikbare waterfles mee te nemen. Er zijn voldoende waterpunten op locaties aanwezig om je herbruikbare waterfles bij te vullen. Ook is het mogelijk om drankjes te kopen op de locaties. De locaties beschikken over een bar.

Bij de Oud-katholieke parochie HH. Anna en Maria (Annakerk) is geen bar beschikbaar. De organisatie verzorgt hier water, koffie en thee.

Lunch
De Haarlemse Wereldkeuken verzorgt de lunch voor het Stadmakerscongres. Dit wordt georganiseerd tussen 12:50 en 14:00 uur in het Kenaupark, direct tegenover de Annakerk aan de andere kant van het water. Iedereen is uitgenodigd om deze lunch bij te wonen. Let op: we maken jullie erop attent dat alleen VANDAAG, 19 juni tot 17:00 de laatste mogelijkheid is, om ook nog een heerlijk lunchpakket van de wereldkeuken à €10,- erbij te bestellen. Gebruik deze  link  om ook jouw lunch te bestellen! Heb je geen lunchpakketje afgenomen? Geen probleem! Je kunt ook met je eigen eten langskomen om met ons mee te picknicken!

Netwerkmarkt
In Sociëteit Vereeniging organiseren we een netwerkmarkt. Diverse standhouders staan hier om informatie en kennis met congresbezoekers uit te wisselen. De markt is geopend tijdens de inloop, lunchpauze, borrel en alle overige pauzemomenten. We kijken uit naar je komst!

Groeten, Het Stadmakerscongres team
Minouche, Laura, Hilma, Loes, Mirjam, Jippe, Ruben.

 

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem