Koffiecirkel de Krim 2015-09-15

By 15 september 2015 2015 No Comments

 

Drinkt u koffie mee?

Tijdens de buurtbarbecue in juni kregen we bijzonder positieve reacties op het “Koffiecirkel” initiatief. Daar willen we op voortbouwen.

De koffiebijeenkomsten zijn voor jong en oud. Het tijdstip van 1 x per maand door de week om 11.00 uur wijst er natuurlijk wel op dat de belangrijkste doelgroep de ouderen in de wijk is, maar iedereen is welkom.

We streven naar een groepsgrootte van ongeveer 8 personen per koffiebijeenkomst, zodat het maken van contact in de groep gemakkelijk kan verlopen. Is de belangstelling groter dan wordt een tweede bijeenkomst georganiseerd.

De locatie is bij een van de ‘Krimbewoners’ die aan het initiatief mee doet. Voelt u echter niet verplicht om uw huis open te stellen, deelname is geheel vrijwillig en verplicht u tot niets!

Het motto is: gezelligheid en elkaar ontmoeten.

 

Iedereen in de wijk roepen we op om met de buren/straatgenoten over de koffiecirkel te praten en dit initiatief te promoten. Op die manier zal de bekendheid groeien en hopen we dat de drempel voor alle mensen laag zal zijn om zich aan te melden.

Er zijn nu ca. 15 mensen die komen koffie drinken en hoe meer mensen mee doen hoe mooier.

De volgende bijeenkomsten staan gepland op:

  • woensdag 23 september 2015
  • dinsdag 20 oktober 2015

U kunt zich voor de koffiecirkel aanmelden bij:

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem