Netwerk Kwetsbare Ouderen (NKO) 2022-03-22: Uitnodiging informatie bijeenkomst ‘Vroegsignalering kwetsbare ouderen’

By 22 maart 2022 2022 No Comments

Uitnodiging informatie bijeenkomst ‘Vroegsignalering kwetsbare ouderen’

Niemand in Haarlem mag (te lang) verstoken blijven van goede zorg terwijl die wél voorhanden is. Daarom roept het Netwerk Kwetsbare Ouderen (NKO) iedere betrokken Haarlemmer op om deel te nemen aan een van de vele informatiebijeenkomsten : ‘Vroegsignalering kwetsbare ouderen’.

Zodat kwetsbare ouderen die ondersteuning nodig hebben, deze ook daadwerkelijk krijgen.

Tijdens de bijeenkomst ‘Vroegsignalering van kwetsbare ouderen’ leert u hoe u de signalen van kwetsbare ouderen uit uw eigen omgeving beter op kunt pikken, wat u kunt doen als u zich zorgen maakt om een ander en hoe u er mede aan bij kunt dragen dat de juiste hulp door de juiste mensen geboden gaat worden.

De informatiebijeenkomst is bestemd voor iedereen die zich betrokken voelt bij zijn omgeving. Bent u winkelmedewerker, medewerker in de huishouding, onderhoudsmonteur, vrijwilliger of goede buur?  U kunt de workshop (van 2.5 uur) volgen op heel veel dagen gedurende het hele jaar 2022.

Kunt u niet op een van deze data, dan kunt u zich inschrijven voor een nog te plannen training. U wordt dan als eerste uitgenodigd voor een van de volgende bijeenkomsten.

Deze training kunnen wij ook op verzoek verzorgen voor groepen vanaf 10 personen, in uw buurthuis, clublokaal of bij iemand thuis.

Deze training is gratis dankzij een subsidie.

Heeft u interesse of wilt u zich aanmelden? Kijk op https://www.haarlemvoorelkaar.nl/cursusaanbod?sort=date &seminar=vroegsignalering of info@vrijwilligersacademie.nl.

Met vriendelijke groet,

Camilla Waelen <c.waelen@alzheimervrijwilligers.nl>

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem