NOORD 2021-10-15: UITNODIGING – Netwerkconferentie ‘Mooi door Noord’ woensdag 10 november a.s.

By 15 oktober 2021 2021 No Comments

Beste partner in Noord,

Gebiedsteam Noord is blij om jullie weer te kunnen uitnodigen voor een fysieke Mooi door Noord bijeenkomst! We geloven dat de kracht van het netwerk zit in ontmoeting, inspiratie en het samen plannen maken. Dat kan natuurlijk het beste tijdens een fysieke bijeenkomst. Er ontstonden al veel nieuwe, soms onverwachte, contacten. Dit willen we graag 10 november van 16.00 tot 19.00 uur met jullie voortzetten. Inloop start om 15.30 uur.

De locatie van de bijeenkomst delen we binnenkort.

Ideeën voor het programma van 10 november?

Tijdens de bijeenkomst willen we genoeg ruimte houden om bij te praten: we hebben elkaar immers al een hele tijd niet meer in deze samenstelling gesproken. Daarnaast willen we, zoals je van ons gewend bent, een aantal onderwerpen extra onder de aandacht brengen in kleinere groepen.

Heb je een onderwerp waarvoor je de hulp van het netwerk kunt gebruiken? Dan kun je dit tot 27 oktober mailen aan noord@haarlem.nl Op basis van het aantal en het soort aanmeldingen maken we een selectie en hoor je of jouw onderwerp uitgekozen wordt.  We nemen dan contact op over de voorbereiding en het voorzitten van de groep tijdens de dag.

Vooruitkijken

In maart zijn er weer nieuwe verkiezingen. Een mooi moment om vooruit te kijken naar de opgave die de komende jaren actueel is voor het gebied Noord en de andere gebieden. Om tot deze opgave te komen hebben we ook jullie input nodig.

Tijdens de netwerkbijeenkomst vertellen we meer over hoe we de komende jaren aan de opgave van Noord gaan werken.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst via dit Google formulier waarin je ook kunt laten weten of je na afloop gebruik maakt van het buffet.

Deze uitnodiging en het aanmeldformulier vind je ook op onze Extranetpagina Mooi door Noord.

Hopelijk tot ziens op 10 november!

Met vriendelijke groet,

Gebiedsteam Noord,
Hans Vriend
Anita Jonk

Rizgar Parlak

Emma Huiberts

Judith Leegwater

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem