Persbericht (Ons Buurtschap Haarlem) 2020-07-01: UITNODIGING: zondag 5 juli: e-autodelen voor en door bewoners in Haarlem Zuid-West

Geachte wijkraad,

In april stuurden wij u dit persbericht. Inmiddels is bewonersvereniging Ons Buurtschap Haarlem formeel opgericht, en onze website live. Graag komen wij na de zomervakantie met u in contact om toe te lichten hoe we elektrisch autodelen als een belangrijk middel zien om de leefomgeving in de buurt te verbeteren; door schoner autorijden, minder parkeerdruk, meer leefruimte en een beter buurtcontact.

Bent u benieuwd hoe e-autodelen voor en door bewoners in de praktijk werkt? Dan nodigen we u van harte uit om a.s. zondag naar Haarlem Zuid-West te komen.

Op zondag 5 juli is ons autodeelinitiatief op uitnodiging van bewoners te gast bij ontwikkelingsgebied Spoorzone Zuid-West. We trekken deze dag op met de Fietsersbond en Toegankelijk Haarlem. Autodelers uit naastgelegen pilotwijk Ramplaankwartier delen hun ervaringen en er kan worden proefgereden in de elektrische deelauto’s van iZoof Carsharing; het samenwerkingsproject van bewoners en Spaarnelanden.

Tijd en locatie:
Van 11 – 12.30 uur: plein voor de Vomar, Stephensonstraat 50
Van 13.00 – 15 uur: Van Oosten de Bruijnstraat, nabij Geelwit en Floragaarde

We ontmoeten u graag in Zuid-West!

Hartelijke groet,

Anna Richt Hannema
Eric Groes

Bestuur Ons Buurtschap Haarlem

W: Ons Buurtschap Haarlem

M: info@onsbuurtschap.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem