Persbericht (Hart-Haarlem) 2022-03-16: UITNODIGING | Do. 17 maart – Korenbattle Philharmonie

1e Korenbattle voor basisscholen in de Philharmonie

Donderdag 17 maart 2022 vindt in de Philharmonie in Haarlem de 1e Korenbattle plaats voor basisscholen uit de regio Zuid-Kennemerland. Maar liefst 785 kinderen van 15 verschillende scholen doen hieraan mee, verdeeld over een ochtend- en middagprogramma. Naast battles zijn er workshops van Circle Percussion en kunnen de kinderen met een band oefenen op het podium. De productie en muzikale begeleiding is in handen van studenten van InHolland Hogeschool / Pabo Haarlem. De presentatie wordt verzorgd door Dieuwertje Blok.

De Korenbattle Haarlem is een mooi initiatief dat voorkomt uit het MuziekAkkoord Méér Muziek in de Klas dat in 2021 door meer dan 40 organisaties uit de regio Zuid-Kennemerland werd ondertekend. Voor de organisatie werken de Wereldmuziekschool, Philharmonie, InHolland Hogeschool / Pabo Haarlem en Hart samen.

De jury bestaat uit Jeroen Kramer, Michiel Rozendal en een mystery guest. Zij zullen zowel in de ochtend als in de middag een klas als winnaar aanwijzen. De prijs bestaat uit een voorstelling op school van De Prins van Oranje, gespeeld door Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer.

Mede dank aan: Wereldmuziekschool, Philharmonie, InHolland Hogeschool / Pabo Haarlem, Circle Percussion en Méér Muziek in de Klas.

Locatie en tijden

Philharmonie | Lange Begijnestraat 11 (Haarlem)

Donderdag 17 maart

10.30 – 11.30 | Ochtend battles

13.30 – 14.30 | Middag battles

Contact
Annelies Smit | Docent muziek Inholland
T 0618523490 | annelies.smit@inholland.nl
www.korenbattle-haarlem.nl

Hart-haarlem.nl

Kleine Houtweg 18 | 2012 CH Haarlem

Wij hebben Hart voor Duurzaamheid,

houd correspondentie digitaal

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem