Persbericht DOCK 2019-10-07: Radio-talkshow ‘Nieuw in Noord’

By 4 oktober 2019 2019 No Comments

Persbericht Radio Talkshow over Haarlem Noord: Nieuw in Noord , 7 oktober, 20-22u.

 

Luister aanstaande maandagavond 7 oktober naar de muzikale talkshow “Nieuw in Noord” .  Live op de radio Haarlem105. Een informatief en leuk programma over het grootste stadsdeel van Haarlem: Haarlem-Noord. Over ontwikkelingen, activiteiten en projecten hier, met interviews maar ook muzikaal talent. Van 20.00-22.00 uur, elke 1e maandagavond van de maand.

De eerste gast is Carine Neefjes van het historierijke Dolhuys aan de Schotersingel, het museum van de menselijke geest, nu. We praten met haar over het Dolhuys, hun jubileummaand met activiteiten in november en hun speurtocht naar verhalen van oud- bewoners en werkers in dit bijzondere gebouw.

De 2e gast is Ton van Angeren van de stichting Doetuinen Haarlem die nu 95 jaar bestaat. Er zijn een heleboel mensen die veel plezier beleven aan hun mini-volkstuin met groente, kruiden, fruit en bloemen in een van de complexen van de Doetuinen. In Haarlem Noord zijn er 3 Doetuin-complexen. We praten met Ton over het mooi opgeknapte Schoterbos en Noordersportpark, waar ook een Doetuin is. En over de nieuwste Doetuin in Noord, de Indische Buurttuin, een gezamenlijk initiatief.

Je hoort ook ander nieuws uit Noord en tips wat er de komende maand te doen is hier. Verder is er een live-optreden van Gliss, 3 leuke jongens die grappige Nederlandstalige liedjes zingen!~En verhalenverteller Henny Hofstee besluit de talkshow met een mooi verhaal voor het slapen gaan.

De maandelijkse talkshow komt  dit seizoen live vanuit de studio van Haarlem 105, aan de Zijlweg Zijweg 10, dus niet meer vanuit het Verhalenhuis. Met de presentatoren Arno van der Vuurst van dat Verhalenhuis en Marcel Smeenk van welzijnsorganisatie DOCK.  Dit radio-programma is te beluisteren via de website  www.haarlem105.nl en op de radio via FM 89,9 of via DAB+digitale radio.

Zegt het voort!

Vriendelijke groet en dank!

Marcel Smeenk

DOCK -welzijn, Haarlem Noord

Tel. 06398828285

msmeenk@dock.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem