Spaarnelanden 2017-08-22: Uitnodiging open dag Spaarnelanden – 24 september 2017

By 22 augustus 2017 2017 No Comments

Beste heer/mevrouw,

Met hart voor de stad werkt Spaarnelanden elke dag aan een leefbare, schone en veilige leefomgeving. Wat is daar eigenlijk allemaal voor nodig? We laten het graag zien op zondag 24 september 2017. Dan zet Spaarnelanden met trots haar deuren open voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje achter de schermen te nemen. Het wordt een gezellige, leerzame en interactieve dag voor jong en oud. Wij nodigen je hier van harte voor uit!

Programma
We hebben een vullend programma met daarin vele activiteiten. Er zijn presentaties en demonstraties van de verschillende bedrijfsonderdelen- en voertuigen van Spaarnelanden, zoals Mobiliteit Service, Afval & Grondstof en Reiniging, Parkeerservice en Beheer Openbare Ruimte. Je kunt je kennis van Spaarnelanden testen door middel van een quiz en kinderen kunnen een puzzeltocht maken over het terrein. Daarnaast organiseren we een leerzaam afvalscheidingsspel onder leiding van de groene mug. Ook duurzame initiatieven en partners, zoals o.a. Haarlem Plastic Vrij, Nederlands Hout en Stibat presenteren zich. Bovendien kun je een rondje mee met de schillenboer en ervaren hoe het is om in een volledig elektrische wagen te rijden.

Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om te genieten van heerlijke hapjes en drankjes (gratis 2 consumpties) en live muziek. Een luchtkussen, stormbaan en schmink- en knutselhoek voor kinderen maken de dag compleet!

Wanneer?
Zondag 24 september tussen 11.00 en 16.00 uur. Inloop is de hele dag mogelijk.

Aanmelden/Afmelden
Wij zouden het leuk vinden als je erbij bent 24 september a.s. en horen graag met hoeveel personen je komt. Aan- en afmelden kan via deze link:
Spaarnelanden 20. Desgevraagd is je persoonlijke code YH4HS

Wij hopen je op 24 september a.s. te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Robert Oosting
Directeur
Spaarnelanden nv

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem