Spaarnelanden 2022-11-25: De Haarlem Recycletas gevuld? Laat hem gratis thuis ophalen

By 25 november 2022 2022 No Comments

Sinds november dit jaar is de Haarlem Recycletas beschikbaar voor alle inwoners van Haarlem-Noord. De Recycletassen zijn met veel enthousiasme ontvangen: Er zijn inmiddels ca. 5000 tassen uitgedeeld. Met al deze tassen hopen we veel spullen op te halen die de kringloop of recycling in kunnen.

De Haarlem Recycletas gratis thuis laten ophalen

Nadat de Recycletas gevuld is met boeken, elektrische apparaten, speelgoed en textiel haalt Spaarnelanden de tas (op afspraak) gratis thuis op. Het is niet nodig om thuis te blijven voor de ophaalafspraak. Het maken van een ophaalafspraak kan via spaarnelanden.nl/tas of door te bellen naar Spaarnelanden (023 – 751 72 00).

 De Recyclewagen

Inleveren kan ook bij de Recyclewagen. Bovendien kunnen hier andere spullen ingeleverd worden zoals ijzer en metalen, harde plastics, accu’s en verfblikken. De Recyclewagen staat in Haarlem-Noord elke 14 dagen (even weken) op woensdag op de Planetenlaan (tegenover Dekamarkt) van 13:00 – 15:30 uur. (o.a. 30 nov, 14 dec, 28 dec). Klik hier voor meer informatie.

 Naar de kringloop

De ingezamelde spullen worden gesorteerd voor de kringloop of recycling. Dit wordt gedaan door Spaarnewerkt, een participatiebedrijf. Goede spullen komen bijvoorbeeld bij de kringloopwinkels van de Snuffelmug terecht.

 Winnen

Bewoners van Haarlem-Noord die voor eind 2022 een ophaalafspraak inplannen maken kans op één van de 10 cadeaubonnen t.w.v. €10 voor kringloopwinkel de Snuffelmug. De winnaars ontvangen hun cadeaubon in de brievenbus nadat hun Haarlem Recycletas is opgehaald.

 Meer informatie over Haarlem Recycletas, uitgiftepunten en op ophaalafspraken? Kijk op spaarnelanden.nl/tas

 Met vriendelijke groet,

Jettie Nijenhuis

Senior communicatieadviseur
aanwezig: ma, di, do en vr (oneven weken)

023 7517 285
06 834 196 60

spaarnelanden.nl

 

Lees meer over onze certificeringen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Denk aan het milieu voordat je deze e-mail print.

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem