Spaarnelanden 2022-12-16: nieuwsbericht – Spaarnelanden tijdens de feestdagen

By 16 december 2022 2022 No Comments

Nieuwsbericht

16 december 2022

Spaarnelanden rond de feestdagen

Rond de komende feestdagen zijn er wijzigingen in de openingstijden van het Milieuplein in Haarlem en in de afvalinzameling. Dit kan gevolgen hebben voor het aanbieden van je container. Na de feestdagen kun je je kerstboom inleveren bij een van onze locaties in Haarlem, Spaarndam, Zandvoort en Bentveld. 

Geen afvalinzameling op Tweede Kerstdag

Op maandag 26 december 2022, Tweede Kerstdag, is er geen inzameling van gft- en duocontainers. De aangepaste inzameldag is zaterdag 24 december 2022.
Ondergrondse containers worden altijd geleegd, ook tijdens feestdagen. Ophaalafspraken voor grof huishoudelijk afval kunnen niet worden ingepland tussen maandag 26 en vrijdag 30 december 2022.

Milieuplein Haarlem

Op zaterdag 24, zondag 25, maandag 26 en zaterdag 31 december is het Milieuplein in Haarlem gesloten. Op alle andere dagen gelden de reguliere openingstijden voor het Milieuplein. Kijk op spaarnelanden.nl/over-ons/contact/milieupleinen.

Klantenservice

De Klantenservice van Spaarnelanden is gesloten op maandag 26 december.

Check de Afvalwijzer of app 

Online vind je alle informatie over afvalinzameling in de gemeenten Haarlem en Zandvoort op  afvalwijzer.spaarnelanden.nl of in de app ‘Afvalwijzer Spaarnelanden’.

Kerstbomeninzameling

Samen met de gemeente Haarlem en de gemeente Zandvoort organiseert Spaarnelanden jaarlijks een kerstbomenactie. Kinderen t/m 15 jaar ontvangen €0,50 per ingeleverde kerstboom en maken daarnaast kans op leuke prijzen!
In Zandvoort en Bentveld kun je op 11 januari je kerstboom inleveren en in Haarlem en Spaarndam op 4 en 11 januari. Ga naar spaarnelanden.nl/kerstbomenactie voor alle informatie.

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

NB wijzigingen dec 2022 jan 2023 en kerstboomactie ZV en HRLM

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem