Stichting Stadsgesprekken 2024-02-07: Bijeenkomst parkeerreferendum op 20 februari 2024 in theater De Liefde, aanvang 20.00 uur

By 7 februari 2024 2024 No Comments

Van: Stichting Stadsgesprekken <info@stadsgesprekken.nl>

Onderwerp: Bijeenkomst parkeerreferendum op 20 februari 2024 in theater De Liefde, aanvang 20.00 uur

 

Bericht inhoud:

Ben je voor of tegen betaald parkeren in Haarlem?

Praat mee over het Haarlems Parkeerreferendum en meld je aan.

 

Ben je bereid je argumenten voor óf tegen kritisch met elkaar te bespreken? Ben je bereid eerst te luisteren en dan je oordeel te geven? Wil je anderen duidelijk maken wat je vindt?

 

Wat:           een bijeenkomst waarin de voor- en tegenargumenten worden besproken van het voorgestelde Haarlemse parkeerbeleid

Wanneer:       20 februari 2024

Hoe laat:      20 uur, inloop vanaf 19.30

Waar:          Theater De Liefde, Begijnhof 10

Organisatie:   Stichting Stadsgesprekken i.s.m. Haarlem 105

Meld je aan bij de stichting Stadsgesprekken: info@stadsgesprekken.nl.

 

Tijdens de bijeenkomst zijn er twee groepen met maximaal 15 voorstanders van het parkeerbeleid en 15 tegenstanders. In een gestructureerd gesprek brengen we de verschillende argumenten voor en tegen betaald parkeren in Haarlem in kaart. De voor- en tegenargumenten komen op een ‘argumentenkaart’ die de zwevende kiezer helpt een onderbouwde keuze te maken bij het Haarlemse parkeerreferendum.

 

Belangstellenden die nog niet hebben beslist of ze willen gaan stemmen, of nog geen keuze hebben gemaakt of ze voor of tegen zijn, zijn ook van harte welkom op de bijeenkomst. In verband met de beperkte zitplaatsen vragen we wel om je daarvoor van te voren aan te melden via info@stadsgesprekken.nl.

 

Stichting Stadsgesprekken organiseert deze bijeenkomst samen met de lokale omroep Haarlem105. Zij zenden de bijeenkomst live uit en brengen onder andere door straatinterviews diverse opvattingen over het parkeerbeleid in beeld. De registratie zal na afloop via internet beschikbaar blijven.

 

De dialoog wordt mede mogelijk gemaakt door de facilitaire ondersteuning van The Productioneers en Theater de Liefde, en een financiële bijdrage van de Gemeente Haarlem.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem