Stichting STEL/HaarlemKlem 2022-09-13: REMINDER – 12e Mobiliteitstafel HaarlemKlem op woensdag 20 september a.s.

By 13 september 2022 2022 No Comments

Beste geïnteresseerden in de mobiliteitstafels van HaarlemKlem;

Vorig jaar was de eerste F1. Vorige week was de tweede, die opnieuw door Max werd gewonnen. Op 27 augustus 2023 is de derde ‘Dutch Grand Prix’.
 
Vorig jaar dagelijks dik 70.000 bezoekers; dit jaar dagelijks dik 100.000. Zij konden niet met de auto naar Haarlem komen en hadden de keuze tussen Park & Ride, Park & Bike of de trein. Haarlem lag er kalm en zonnig bij, net als vorig jaar. Toén vroegen we ons al af wat we hiervan kunnen leren. Welke ingrediënten zoudenb bijvoorbeeld de doelen van het gemeentelijke mobiliteitsplan dichterbij kunnen brengen…?
 
Vanwege de vele vakantiegangers verschoven we de datum van deze Mobiliteitstafel van 22 juni naar aanstaande woensdag 20 september. We nodigen u uit om zich aan te melden. 
 
Sprekers: David Moolenburgh, burgemeester gemeente Zandvoort en Tatjana Stenfert Kroese, senior projectmanager VINU
 
12de Mobiliteitstafel: MOBILITEIT EN DE FORMULE 1
Woensdag 20 september 2022
20.00-21.30 uur 
(Zoom)
 
Inschrijven? Dat kan hier.
Verslagen? Die vind u hier.

Stuur deze mail gerust door naar andere belangstellenden.

De link voor deelname wordt woensdagmiddag verstuurd.

Afmelden? Laat dit in een reply weten.


De deelnemers aan onze mobiliteitstafels zijn individuele burgers, leden van wijkraden, leden van belangengroepen, medewerkers van de gemeente Haarlem, politieke partijen, MKB enzovoort. HaarlemKlem is een burgerplatform voor mobiliteit en veiligheid in Zuid-Kennemerland, intiatief van de stichting STEL, voortgekomen uit enkele Haarlemse wijkraden. Als burgers en bewoners nemen wij het initiatief om in een constructieve dialoog kennis en inzichten, ervaringen en mogelijke oplossingen met elkaar te delen. Dit draagt hopelijk bij aan het inzicht dat nodig is om de mobiliteitsproblematiek terug te dringen. Wij hanteren de Chatham House Rules. Als u deelneemt, betekent dit dat u hiermee instemt.
 

Vriendelijke groet,

Michael R. Nieweg, 
secretaris Stichting STEL/HaarlemKlem
e: haarlemklem@xs4all.nl
w: haarlemklem.nl


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem