Stichting Nabestaandenzorg 2023-11-13: Nog breder aanbod voor nabestaanden en nieuwe flyers

By 13 november 2023 2023 No Comments

L.S.

Stichting Nabestaandenzorg is voortdurend in ontwikkeling. We hebben nu ook Wandelen na Verlies toegevoegd aan ons aanbod en er zijn voldoende boeketten om kosteloos te bestellen. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we een compleet pakket hebben waar nabestaanden gebruik van kunnen maken. Mensen die graag in een groep willen praten over het verlies kunnen terecht bij de gespreksgroepen en in het Nabestaandencafé. En mocht een groep niet passen dan zijn mensen van harte welkom voor 1 op 1 gesprekken. Een mooi en deskundig team van vrijwilligers staat klaar om nabestaanden bij te staan.

Bij al deze ontwikkelingen hoort wat ons betreft ook een nieuwe flyer waarin ons complete aanbod te vinden is. Helpt u ons mee om nabestaanden in de regio Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer te bereiken en zo goed mogelijk te informeren? Zij hoeven dan niet meer te zoeken of met vragen te blijven zitten in de meest zware periode in het leven.

Laat ons alstublieft via een reply op deze mail weten hoeveel flyers u wilt ontvangen. Wij brengen ze graag bij u langs, uiteraard vergezeld van iets lekkers voor bij de thee of koffie.  Heeft u nog vragen of wilt samen kijken naar een intensievere samenwerking, aarzel dan niet dat ons te laten weten. We plannen graag een afspraak met u in.

Met vriendelijke groeten,

Linda Frank

Stichting Nabestaandenzorg
Algemeen coördinator
023-8448201
info@stichting-nabestaandenzorg.nl
www.stichting-nabestaandenzorg.nl

Flyer Stichting Nabestaandenzorg 11-23

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem