Hart Haarlem 2021-09-03: Djembé workshop Haarlem Noord – Donderdag 9 september

By 3 september 2021 2021 One Comment

Djembé workshop Haarlem Noord

 Donderdag 9 september organiseert Hart om 10.30 uur een gratis djembé workshop voor buurtbewoners in Haarlem Noord. De workshop duurt een uur en vindt plaats in Delftwijk op de groenstrook achter het Johan Limpershof. De activiteit is onderdeel van ‘Bakkie in de buurt’, waar buurtbewoners kunnen langskomen voor een kopje koffie/thee, een praatje en/of vragen over de buurt.

 Docent Michael Agbodo leert in korte tijd hoe je de djembé, een bekervormige trommel uit West-Afrika, met je handen kunt bespelen en samen de verschillende ritmes van West-Afrika kunt ontdekken. Aanmelden is niet nodig. De koffie en thee staat vanaf 10:00 uur klaar. De activiteit is in de buitenlucht en gaat alleen door bij mooi weer (als het niet regent).

Bakkie in de buurt is een initiatief van Haarlem Ontmoet, waarbij met een vrolijke bakfiets de wijk in wordt getrokken. Naast een kopje koffie/thee kunnen buurtbewoners kennismaken met buren en organisaties in de wijk. Deze donderdag zijn Hart, Dock, Kennemerhart Oppeppers, Sociaal wijkteam en Roads aanwezig. Je kunt voor en na de workshop bij hen terecht met vragen over activiteiten in de buurt, vervoer, ontmoeting, eenzaamheid, beweging, langer thuis wonen, (mantel)zorg en nog veel meer.

Hart is hét centrum voor kunst, kennis en cultuur in Haarlem. Hart gelooft in talentontwikkeling voor iedereen: op school, buiten school, een leven lang! In samenwerking met partners biedt Hart programma’s in het onderwijs, cursussen in de vrije tijd en activiteiten in de wijk. Op het gebied van beeldende kunst, dans, theater, muziek, zang en nog véél meer.

Meer info: www.hart-haarlem.nl.

 

Bijlage: 20210903 Djembé workshop Haarlem Noord

 

One Comment

  • Lydia Koek schreef:

    Complimenten. Bedankt voor de super leuke workshop, het betekende heel veel voor mijn moeder om dit mee te mogen maken. Het was ook fijn om te luisteren hoe zij enthousiast over de workshop vertelde. Haar wereldje wordt steeds kleiner mede door haar slechte zicht maar dit was echt weer een oppepper. Hopen dat dit vaker wordt georganiseerd.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem