Mei van Eeghen (projectleider Toekomstvisie Haarlem 2040) 2016-06-17: Toekomstvisie Haarlem 2040 Grenzen aan de groei

By 17 juni 2016 2016 No Comments

Goedemiddag,

Haarlem werkt aan een Visie op de Toekomst van de Haarlem in 2040. Hoe wonen, werken en bewegen wij ons in 2040 in de stad? Een doel uitzetten voor het Haarlem van de toekomst is belangrijk. We leven nu in een stad met een menselijke maat, een oorspronkelijk karakter en voldoende ruimte voor inspiratie. Dat willen we niet alleen behouden voor de toekomst; we willen de stad op sommige terreinen nóg beter en mooier maken dan –ie nu is. In juni verkennen we op een aantal thema’s samen met de stad de ontwikkelingen die van invloed zijn op Haarlem. Een van die thema’s is de vraag op welke manier Haarlem nog inwoners en woningen zou kunnen opnemen.

Graag maken we u, met een achtergrond in bouwen, wonen of als stadsmaker nogmaals attent op de volgende bijeenkomst: een brainstorm over Grenzen aan de Groei. We willen met een aantal creatieve denkers met een open mind vanuit verschillende perspectieven naar de potentie van bouwmogelijkheden van Haarlem kijken. Met hulp van brainstormtechnieken krijgen we zicht op de toekomst rond het wonen en de bouwmogelijkheden in Haarlem en ontstaan er in korte tijd veel ideeën hoe we daar goed op kunnen anticiperen.  Samen en ieder in zijn eigen rol. De opbrengsten wil de gemeente gebruiken bij het opstellen van de toekomstvisie Haarlem 2040.

Heeft u ideeën bouwen en wonen in Haarlem in de toekomst, denk dan mee!

De brainstormsessie vindt plaats op dinsdag 21 juni van 16-17.30 in de Pletterij. Lange Herenvest 122. Er is beperkt plek.

Wij hopen dat u er bij kunt zijn. Graag RSVP dmv een reply op haarlem2040@haarlem.nl of meld u aan via de site www.Haarlem2040.nl

 

Hartelijke groet,

Mei van Eeghen

projectleider Toekomstvisie Haarlem 2040

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Krim Haarlem